Roy Stragnér 90 år

I Odd Fellow 114 Göteborg by Webmaster BengtLämna en kommentar

En broder jag är speciellt tacksam för att ha som vän, är Roy Stragnér. Roy fyllde 90 år den 27 mars. Normfallet hade varit att ett antal bröder tillsammans besökt och firat Roy på hans bemärkelsedag. Nu blev det istället bara jag själv som överlämnade en blomsterbukett och en flaska vin. På behörigt avstånd i svalen, vill jag påpeka.

Anders Henricson, ÖM

Läs broder Roys tack:

Br ÖM
 
Anders, tack för uppvaktningen på min 90-års dag. Blommorna var vackra och vinet skall Arina och jag njuta vid ett lämpligt tillfälle. Det blev en något udda födelsedag, men dagen blev ändå riktigt trevlig. Barn och barnbarn uppvaktade med blommor och räktårta och ett gott mousserande vin. De stod ute i trappan och hurrade och sjöng.
 
Hälsa bröderna och tacka för uppvaktningen.
 
Roy S.

Lämna en kommentar